Et moderne biloppretterverksted med lang erfaring, høy kompetanse og konkurransedyktige priser

Hellestø Karosseri AS ble etablert i 2004 etter en fusjon med Hermansen Karosseri AS.

Etter fusjonen sitter vi i igjen med over 50 års erfaring. Som et av Rogalands mest moderne biloppretterverksted tilbyr vi tjenester rundt et konsept med oppretting, lakkering, bilglass, PDR og bildemontering.

Vi garanterer at våre reparasjoner holder høy faglig standard. Dette innebærer at bilprodusentenes spesifikasjoner blir ivaretatt, og at anerkjente metoder benyttes. Dette ved bruk av materialer og utførelse av reparasjonsarbeid i henhold til bilens originale manual.

Med lang og god erfaring legger vi spesielt stor vekt på kvalitet og konkurransedyktige priser. Vi har også et nært samarbeid med alle forsikringsselskap, og når uhellet først ute ordner vi leiebil i henhold til forsikringsselskapenes priser.

Hellestø Karosseri er godkjent av Statens Vegvesen, og er som en av få i Norge sertifisert til å jobbe med aluminiumsbiler. Flere av våre medarbeidere har også Mesterbrev.

Selskapet har lyse og trivelige lokaler på Sola i tilknytning til Bilpaviljongen. Vi har for tiden 10 dyktige fagfolk med en brennende interesse for bil.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål, eller bestill time gjennom vårt digitale bestillingsskjema.

Hellestø Karosseri

Vi kan ta en vurdering av skade på din bil uten kostnader eller forpliktelser!

Få gratis vurdering