Vi reparerer alle typer bulker og andre karosseriskader

taksering

Velkommen til oss med din bil, uansett karosseritype

Karosseri av stål, aluminium eller plast? Vi behersker alle typer reparasjonsmetoder og kan reparere biler av alle merker. Likevel har vi noen utvalgte merker vi har tilegnet oss ekstra god erfaring med: Tesla, Jaguar, Land Rover, Range Rover, Saab og Subaru. Vi bruker bilprodusentenes egne manualer ved reparasjon, for å sikre våre kunder best mulig resultat.

Hvilken effekt har karosseriet på bilens sikkerhet?

Det ytterste laget på bilen som beskytter bilens indre deler eller passasjerene mot utvendig påvirkning, kalles bilens karosseri. Skade på karosseriet vil derfor bety utvendige skader. Karosseriet har flere viktige oppgaver, og det er derfor viktig at du prøver å unngå skader. Blant annet er det betydelig viktig for passasjerenes sikkerhet, skulle en farlig situasjon oppstå. Det er derfor lurt å forhøre seg om karosseriskaden og reparasjonsmuligheter hos et verksted, skulle den først oppstå. Dette for både din egen, passasjerenes og bilens sikkerhet.

Flinke fagfolk og moderne lokaler

Med bred erfaring, mesterbrev og mange dyktige dyktige fagfolk på laget, reparerer vi bilen din i en av våre moderne og velutstyrte verksted på Sola og Forus. Vi sender jevnlig våre ansatte på kurs, og holder oss oppdatert på det siste nye innen utstyr og hjelpemidler. Vi ønsker at våre kunder skal være sikre på at deres bil er i trygge hender ved valg av Hellestø karosseri.

Få en bulkfri bil raskt og ordentlig

Noen bulker kommer med lakkskader. Hos oss kan du få fikset begge deler. Vi vurderer alltid hver skade individuelt slik at du før det beste løsningsforslaget, både med tanke på kostnader og ferdig resultat.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål, eller bestill time gjennom vårt digitale bestillingsskjema.

Hellestø Karosseri

Vi kan ta en vurdering av skade på din bil uten kostnader eller forpliktelser!

Få gratis vurdering