Få uforpliktende skadevurdering og kostnadsoverslag basert på lang erfaring

taksering

Kom til oss for en gratis og grundig skadetakst

Har du hatt et uhell med bilen og fått skade på karosseriet? Vi tilbyr kostnadsfri og uforpliktende taksering gjennom vurdering av hvordan bilen din bør repareres, og et overslag på hva dette vil koste. Du får en beskrivelse av skaden, og hvilke konsekvenser denne eventuelt vil gi for fremtidig bruk av bilen, samt informasjon om hvordan vi mener skaden kan utbedres best mulig. 

Vi tar oss også av den formelle delen mot ditt forsikringsselskap så lenge du har ferdig utfylt skademelding og skadenummer. Trenger du bistand til utfylling av skademeldingen, hjelper vi deg med det også.

Vi hjelper deg selvsagt også med å reparere alt fra små bulker til større og mer omfattende skader. 

Vi kan ordne leiebil for deg om du skulle ha behov for dette. Denne vil da stå klar når du leverer din bil til reparasjon.

Bestill time

Uansett skade er du velkommen innom for en uforpliktende taksering og et prisoverslag. Vi har åpent for taksering hver dag fra kl. 07.30 – 15.30. Du kan også sende inn bilder og info via vårt digitale vurderingsskjema her på nettsiden, og få et prisoverslag på telefon eller e-post. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Hellestø Karosseri

Vi kan ta en vurdering av skade på din bil uten kostnader eller forpliktelser!

Få gratis vurdering